Maak van 2021 het jaar waarin je organisatie in zet op duurzaamheid ! Creeër daarbij een positief effect op milieu en de maatschappij maar vooral – en in de eerste plaats – op je medewerkers.

pexels-photo-5408689.jpeg

Voor hen was 2020 namelijk een helse uitdaging! In het begin voelde het voor hen best aangenaam om van thuis uit te werken. Maar ondertussen hebben ze het wel gehad. Mensen hebben nood aan dromen, een doel en concrete stappen daar naartoe. Om je bedrijf naar een hoger niveau te tillen zijn je medewerkers van onschatbare waarde. Wist je dat tevreden medewerkers tot 12% meer productief zijn? De berekening is toch snel gemaakt : wil je meer groei, zorg voor tevreden medewerkers!

Met het Axudo Boost 2021 vertrekt je team – ondanks de huidige beperkingen – op een verbindende reis naar een duurzamer bedrijf.
Concreet organiseren we een interactieve sessie rond duurzaam ondernemen. Op de agenda:

  • We beginnen met een korte introductie over duurzaamheid en duurzaam ondernemen.
  • Daarna bekijken we samen hoe duurzaam je organisatie momenteel is. We zijn er immers zeker van dat jullie al duurzame acties nemen! Serveren jullie fairtrade koffie? Sorteren jullie jullie afval? Gebruiken jullie kraanwater? …
  • Op basis daarvan gaan we samen aan de slag. We denken na, inspireren elkaar en definiëren zo samen drie krachtige en concrete acties.
  • Om te besluiten, concretiseren we deze 3 acties in een actieplan.

Eind 2021, helpt Axudo jouw bedrijf om deze acties terug onder de loep te nemen en open en transparante te communiceren (intern en/of extern) wat de ervaringen geweest zijn en wat er bereikt is.

Dit alles (sessie in januari-februari en opvolgsessie in december) voor de prijs van 950 €.

M.a.w. één sessie waarin één team gaat voor één gemeenschappelijk doel: een sterk, duurzaam bedrijf op de kaart zetten. Gun je medewerkers een betekenisvolle opkikker om 2021 positief in te luiden en gegarandeerd klinken jullie eind 2021 als team op de verwezenlijkte groei én de gerealiseerde maatschappelijke impact.