Aanbod


Boost 2021!


Aan het einde van 2020 slaakten we met z’n allen een zucht van opluchting. Eindelijk is 2020 voorbij. Reikhalzend kijken we uit naar 2021. Het jaar van hoop. De terugkeer van het fantastische oude normaal. Alleen … Was dat wel zo geweldig?

Natuurlijk laten we de mondmaskers en desinfecterende handgels maar al te graag achter ons. Maar het vroegere, normale leven met stress, werkdruk, ontevreden en opgebrande medewerkers en zaakvoerders was toch ook niet je dat …Toch?

Meer lezen

MVO Implementatie traject


Het implementeren van maatschappelijk verantwoorde maatregelen is een dynamisch proces. Bekijk het als een leerzame en inspirerende reis!
Dit vergt heel wat planning en voorbereiding, zoals elke reis. Daarmee helpen wij je graag! Laat ons je reisgids zijn!

advice advise advisor business
Meer lezen

Workshops


Tijdens de workshops gaan we samen met de medewerkers van jouw organisatie een concreet en implementeerbaar actieplan opstellen. Dat wil zeggen, wat is het einddoel van onze reis en hoe willen we ernaartoe gaan?

photo of people doing handshakes
Meer lezen

Informatieve sessie op maat


Wij delen graag onze passie voor maatschappelijk verantwoord (of duurzaam) ondernemen. Dit doen we door bijvoorbeeld een informatieve sessie te organiseren, een introductie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit kan onder de vorm van een lezing, een gastcollege, een webinar, … Een reisleider maakt toch ook eerst de medereizigers warm voor het einddoel, alvorens ze op reis gaan?

Meer lezen