Het implementeren van maatschappelijk verantwoorde maatregelen is een dynamisch proces. Bekijk het als een leerzame en inspirerende reis!
Dit vergt heel wat planning en voorbereiding, zoals elke reis. Daarmee helpen wij je graag! Laat ons je reisgids zijn!

advice advise advisor business

Samengevat, samen op reis gaan vraagt om een duidelijk plan. We kijken daarbij naar lange termijn aanpak. We werken een actieplan uit en volgen dit op. Indien je dat wenst zorgen we er ook voor dat je initiatieven en de impact ervan bij de juiste kanalen in beeld gebracht worden. Net zoals we onze reisfotos achteraf graag aan iedereen tonen. MVO kan ook publiciteit zijn!

Allereerst, we starten met een intake gesprek, waarin we jouw organisatie onder de loep nemen. We bespreken samen hoe we een implementatie kunnen aanpakken. Wat is je einddoel, hoe wil je reizen, welke regio wil je bezoeken, in welke hotels wil je slapen, … Wij geven advies op basis van jouw wensen en jouw kennis van jouw organisatie.

Daarnaast, is het mogelijk om eerst een inspiratiesessie te organiseren voor jouw medewerkers. Zij zijn immers een belangrijke medereiziger! Daarna denken we samen met hen na in een workshop over concrete acties. Deze vormen we dan om in een duidelijk actieplan, liefst met meetbare indicatoren zodat we ook een evolutie kunnen meten en eventueel communiceren. We maken een gedetailleerd reisplan op!

Daarna gaan we op reis! Ook tijdens de reis laten we je niet los. Zoals een goede reisleider, begeleiden we de afgesproken acties en volgen ze op. We helpen jouw organisatie om via de gekozen route het einddoel te bereiken.

Uiteindelijk, na de reis, zetten we jouw acties bij de juiste kanalen “in the spotlight”. Net zoals je je reisfotos toont. Zo kan je publiciteit bekomen met je acties!

Deze Travel Map is de full package !

Ga mee op reis met Axudo. We bepalen samen met jouw bedrijf op voorhand waar we willen eindigen en welke route we willen nemen.