Ontdek jouw duurzame impact


Je ontdekt in een kort traject wat de duurzame impact van je organisatie vandaag is (geloof ons, die is er al!) en bepaal samen met je medewerkers actieplannen op korte en/of lange termijn om impactvolle stappen te zetten.

Continue reading “Ontdek jouw duurzame impact”

Transformeer naar duurzame impact


Samen transformeren we je organisatie naar de duurzame organisatie die jij voor ogen hebt. We brengen deze in kaart en reiken jullie de nodige instrumenten aan met als doel samen en in behapbare stappen deze duurzame organisatie te bereiken.

Continue reading “Transformeer naar duurzame impact”

Veranker je duurzame impact


Duurzaamheid is een continu proces. Wil jij dit echt verankeren in je DNA, dan zijn specifieke acties niet voldoende. Als je duurzaamheid wilt ademen, heb je op frequente basis inspiratie nodig: wat doen andere bedrijven? Welke nieuwe trends zijn er rond duurzaamheid? Welk nieuws is er te rapen in het land van de duurzaamheid dat betrekking heeft op mijn organisatie?

Continue reading “Veranker je duurzame impact”

Vergroot je duurzame impact


Webinars


Wij organiseren infosessies waar we laagdrempelige tips op weg naar duurzaam ondernemen meegeven. Registreer je nu!

women at the meeting
Continue reading “Webinars”

Informatieve sessie op maat


Wij delen graag onze passie voor maatschappelijk verantwoord (of duurzaam) ondernemen. Dit doen we door bijvoorbeeld een informatieve sessie te organiseren, een introductie tot maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Continue reading “Informatieve sessie op maat”