Je ontdekt in een kort traject wat de duurzame impact van je organisatie vandaag is (geloof ons, die is er al!) en bepaal samen met je medewerkers actieplannen op korte en/of lange termijn om impactvolle stappen te zetten.

Ontdek & Boost jouw duurzame impact

Zet concrete stappen rond duurzaamheid in je organisatie! Creëer daarbij een positief effect op milieu en de maatschappij maar vooral – en in de eerste plaats – op je medewerkers.

Wist je dat tevreden medewerkers tot 12% meer productief zijn? Wil je dus meer groei, zorg voor tevreden medewerkers! Met onze Boost-workshop vertrekt je team op een verbindende reis naar een duurzamer bedrijf. Concreet organiseren we een korte interactieve sessie rond duurzaam ondernemen.

Op de agenda:

  • We beginnen met een korte introductie over duurzaamheid en duurzaam ondernemen.
  • Daarna bekijken we samen hoe duurzaam je organisatie momenteel is. We zijn er immers zeker van dat jullie al duurzame acties nemen! Serveren jullie fairtrade koffie? Sorteren jullie jullie afval? Gebruiken jullie kraanwater? …
  • Op basis daarvan gaan we samen aan de slag. We denken na, inspireren elkaar en definiëren zo samen drie krachtige en concrete acties.
  • Om te besluiten, concretiseren we deze 3 acties in een actieplan.

Jouw organisatie na de pandemie

“Never watse a good crisis” zei Winston Churchill ooit.

Maak samen met je medewerkers de balans op van een uitzonderlijke periode. Een periode die heel wat gevolgen heeft gehad voor de maatschappij maar ook voor jouw organisatie. Samen brengen we deze inzichten in kaart en trekken we heir lessen uit. Hoe je het ook draait of keert, de pandemie bracht ook enkele positieve zaken met zich mee, ook voor jouw organisatie en jouw medewerkers.

Op de agenda:

  • We beginnen met in kaart brengen van de gevolgen van de pandemie in jouw organisatie op meerdere gebieden.
  • Daarna bekijken we samen of we met deze gevolgen iets kunnen of willen doen.
  • Op basis daarvan gaan we samen aan de slag. We denken na, inspireren elkaar en definiëren zo samen drie krachtige en concrete acties.
  • Om te besluiten, concretiseren we deze 3 acties in een actieplan.

Na 9 maand helpt Axudo jouw organisatie om deze acties terug onder de loep te nemen en open en transparante te communiceren (intern en/of extern) wat de ervaringen geweest zijn en vooral wat er bereikt is!

Dit alles voor de prijs van 950 €.

M.a.w. één sessie waarin één team gaat voor één gemeenschappelijk doel: een sterk, duurzaam bedrijf op de kaart zetten. Gun je medewerkers een betekenisvolle opkikker, zo klinken jullie na 9 maand als team op de verwezenlijkte groei én de gerealiseerde maatschappelijke impact.