Wil jij aan de slag met een team van geëngageerde medewerkers? Wij gaan samen aan tafel en zoeken naar oplossingen, efficiëntie en creatieve ideeën.

Van opleiding ben ik leerkracht lager onderwijs. Ik startte in 2005 in een Nederlandstalige school in Brussel. Daar kwam ik al in contact met verschillende sociale en culturele achtergronden. Ik zorgde voor innovatie en creatieve projecten in samenwerking met andere leerkrachten, ouders, buren en de medewerkers van Bubble. Met het project DOOS (Duurzame Ontwikkeling Op School) zetten we in op ecologie op school.

Ik was (en ben nog steeds) vaak rusteloos en steeds op zoek naar iets nieuws.
Ik leerde dus een nieuw vak, namelijk de postgraduaat Niet-Confessionele Zedenleer. Tijdens dit vak roep je op om kinderen hun verantwoordelijkheid op te nemen voor hun daden. Ik volgde dan zelf maar de raad op en verdiepte me in ecologie.

Na 11 jaar leerkracht te zijn geweest, ben ik overgestapt naar het gemeentebestuur van Willebroek. Momenteel ben ik er aan de slag als consulent diversiteit en participatie. In mijn gevarieerde job zet ik participatietrajecten op, werk sensibiliseringscampagnes uit en heb daarnaast nog veel zeer diverse taken.

Naast mijn job heb ik ook nog SiskArt opgericht. Ik maak geschenken en drukwerk, ik droedel en doe aan upcycling. Ik probeer telkens samen te werken met een lokale handelaar die dan nog liefst ambachtelijk en biologisch werkt. Zo wordt lokaal kopen nog duurzamer. (check gerust mijn website op https://www.facebook.com/Siskart.design)

Daarnaast koos ik ervoor om mijn talenten in te zetten bij Axudo. Ik geloof in de missie en visie van Axudo. Jocelijn en ik, dat klikte vanaf het begin. Dus samenwerken met haar is dan ook heel leuk.

Ik hou ervan om bedrijven te leren kennen en hun doelen om te zetten in acties. De opdrachtgevers kunnen er op rekenen dat ik hen zal bijstaan met mijn kennen en kunnen.