Plant je mee een boom?

Het nieuwe jaar startte nog nooit zo groen! Om al mijn klanten te bedanken voor de fijne samenwerking, geef ik hen allemaal een vierkante meter bosgrond cadeau. Onder de deskundige begeleiding van Natuurpunt, planten we daar samen een boom op. 

Ik nodig graag iedereen uit om gezellig mee te komen planten en te klinken op een mooi 2023!

Natuurpunt is een onafhankelijke vrijwilligersvereniging die zorgt voor de bescherming van kwetsbare en bedreigde natuur in Vlaanderen.

Iedereen heeft meer dan ooit recht op een bos in zijn buurt. Toch plant Natuurpunt niet in het wilde weg bomen. Natuurpunt gaat voor gevarieerde en klimaatrobuuste bossen vol leven. Waar het mogelijk is, breiden ze bestaande boskernen uit. Zo krijgen we grote aaneengesloten bossen waarin het heerlijk vertoeven is voor insecten, vogels, zoogdieren en mensen.

Bossen planten doe je vooral voor de komende generaties. Het duurt jaren voor de aanplantingen uitgroeien tot een echt bos. Natuurpunt geeft je drie bosgaranties:
1. Slim aangeplant, met een sterke mix inheemse bomen
2. Goed beheerd, door de duizenden Natuurpunt-vrijwilligers
3. Eeuwig beschermd, omdat we de gronden zelf aankopen

Geïnspireerd geraakt?

Wil jij ook de ‘Bos voor Iedereen’ actie steunen van natuurpunt? Dat doe je via de link hiernaast. De volgende generaties zijn je nu al dankbaar!

Ik kijk er alvast naar uit om samen met jou op een duurzaam 2023 te klinken!

Axudo
Axudo
Axudo
Axudo