Axudo

Het
ECO-SYSTEEM
van Axudo.

Want ik doe het niet allemaal alleen. Samenwerken geeft immers vleugels én is heel wat gezelliger dan in je eentje alles bol te werken.

Door de jaren heen heb ik rondom mij een team opgebouwd van gepassioneerde mensen die allemaal een stukje van Axudo voor hun rekening nemen. 

Ik stel ze hieronder graag aan je voor!

samen sta je sterker

Ontmoet het Axudo-team

Ik doe niet alles alleen binnen Axudo, dat zou niet duurzaam zijn. Ik werk samen met mensen die ook hun passie gevonden hebben en die weten waarvoor ze staan.

Het geeft vuurwerk als mensen in hun passie op een complementaire manier kunnen samenwerken.

Mijn doelen worden scherp gesteld, mijn podcast wordt picobello de wereld in gestuurd, mijn dossiers zijn tiptop in orde en mijn online aanwezigheid is steeds up-to-date. 

Dit allemaal in samenwerking met deze professionals:

Leen Bryssinckx

FlowBuro

Virtueel assistent

Leen ondersteunt ondernemers met hun online onderneming. Aanpassingen van een website, opstellen van nieuwsbrieven, sociale media en automatisaties neemt ze allemaal voor je uit handen. 

Een pro-actieve, technische én creatieve rechterhand.

Emilia Cantero

Mixua

duurzame teambuildings & workshops

Emilia gelooft dat iedereen een positieve impact kan maken via haar/zijn levensstijl. Mixua is daarom opgericht om werknemers te inspireren en te motiveren rond duurzaamheid.

Dit via leuke Eco Tour teambuildings en zero-waste workshops.

Ann Alice De Schoenmaeker

ann alice

PODCASTMANAGER

Ann Alice helpt solo-ondernemers podcasten zonder gedoe en met een plan.
Door te ondersteunen bij het maken van de podcast en strategisch mee te denken en te plannen, zorgt ze ervoor dat de podcast werkt voor je business en dat je de juiste luisteraars (aka jouw ideale klanten) bereikt. 
 

Nick Peeters

SOUNDWIZARD

Geluidstechnicus

Nick is een Pro Tools geluidstechnicus met meer dan 25 jaar ervaring in audioproducties. Bij Sound Wizard produceren ze geluid voor radio, tv, broadcast, podcasts, evenementen, audiotours, e-learning, web-ads en voice casting & coaching in een zo goed als energieneutrale studio.

Kelly Van Meldert

PIT & CO

Businesscoach

Kelly helpt ondernemers om hun missie te realiseren en een bedrijf uit te bouwen naar hun hart. Eentje waarin mensen, werkgeluk en impact belangrijk zijn.

Heart Rocking Organisations noemt ze dat. Check ook haar podcast hierover!

Tatyana Vitalyova

BizBuro BV

Subsidieadvies

Tatyana geeft advies aan kmo’s en grote bedrijven bij het zoeken naar financiering voor hun business en projecten.

Daarbij maakt ze hen wegwijs in het aanbod van subsidies, helpt ze bij de aanvraag en begeleid hen bij de implementatie. 

Samenwerkingen en mooie ontmoetingen!

344745813_257842483296378_560164928996506533_n
1626783457641
Axudo_HR-12
IMG_8331