Axudo
 
 
 
           Axudo neemt je mee naar een betekenisvolle economie
 
 
Welkom bij de eerste nieuwsbrief van Axudo …
Wij hebben jou uitgekozen om als één van de eerste onze Axudo nieuwbrief te ontvangen. Indien je dat wenst, kan je je altijd uitschrijven onderaan deze nieuwsbrief. 
We maken van de gelegenheid gebruik om ons even voor te stellen.
 
Wat doet Axudo? 
 
Axudo transformeert de bedrijfswereld naar een betekeniseconomie waar MVO verankerd is in het DNA van bedrijven.
Dat is een mondvol. We gaan hier graag wat dieper op in. 
 
 
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) betekent dat bedrijven zich voor beslissingen niet alleen laten leiden door winst maar ook rekening houden met de
impact ervan op mens, milieu en maatschappij.
 
Als we spreken van “MVO verankeren in het DNA van het bedrijf” dan bedoelen we daarmee dat bedrijven het een gewoonte vinden dat ze aan MVO doen. M.a.w. dat ze ondernemen niet alleen vanuit winstbejag maar ook vanuit hun toegevoegde waarde aan de maatschappij.

Het ultieme doel is de realisatie van een betekeniseconomie. Een economie waarin de waarde van een bedrijf niet meer afhangt van zijn aandeel, omzet of winst. Maar ook gebaseerd is op de impact die het heeft op mens, milieu en maatschappij.

Zo’n transformatie vraagt een cultuurverandering binnen en buiten bedrijven. Dat bereik je niet van vandaag op morgen. Belangrijk is dat iedereen erin gelooft en duurzame keuzes maakt.

De weg naar duurzaamheid bestaat uit kleine stapjes. Elk veranderingsproces betekent een geleidelijke aanpassing aan een nieuwe aanpak. Axudo begeleidt en helpt bedrijven om hun duurzame visie in praktijk te brengen. Op hun tempo.

Op de website vind je verhalen van bedrijven die al inspanningen doen.
 
Een cadeautje om je op weg te helpen
 
Om jou te inspireren in je zoektocht, schreven we deze whitepaper. We geven ideeën hoe je zelf kleine stappen kan zetten. Duurzame keuzes die zelfs geen extra budget verlangen.
 
download de whitepaper hier
 
Ter gelegenheid van de kerstperiode schreven we ook een artikel om in deze tijd van vrede – en social distancing – extra positieve gedachten te verspreiden.
 
lees het artikel hier
Wens je meer informatie? Deel je graag je mening of bedrijfsverhaal?
 
Stuur ons zeker een bericht op info@axudo.be.
Wij maken met plezier tijd voor een – virtuele – koffie.

PS In de volgende nieuwsbrief stellen we ons team voor. Zin in een sneakpeek? Neem dan hier al een kijkje.
 
Contacteer ons
 
Axudo
Kotterlaan 11
2830 Willebroek
iinfo@axudo.be
Facebook
LinkedIn
Instagram
 
 
 
SendinBlue
 
 
© 2020 Axudo