Axudo

voor een extra stok achter de deur

PREMIUM

Axudo als partner voor een duurzame toekomst. In huis of op afstand? We volgen jullie ambitieuze plannen mee op en zorgen voor een efficiënte uitwerking. Duurzaamheid is vanaf nu een stukje van jullie DNA.

Axudo all the way

Zeker zijn dat je ambities en plannen op lange termijn worden geïmplementeerd in je bedrijf? Duurzaamheid verankeren in je DNA gebeurt niet van vandaag op morgen. Jouw team heeft ongetwijfeld steeds een berg te doen. Dus wanneer je zeker wil zijn van een vaste partner voor deze nieuwe koers, iemand die zorgt voor concrete acties en accountability op termijn, dan ben ik er voor je.
Benieuwd wat Axudo in samenwerking met andere bedrijven op poten heeft gezet?

Dit zeggen ze over AXUDO

Jocelijn heeft ons volledig team meegenomen tijdens een interactieve en inspirerende workshop. Door het enthousiasme van Jocelijn is ze erin gelukt om ons team mee te nemen en tastbare en realistische doelstellingen te definiëren.
Jochen Toelen
INTEGRATION ARCHITECTS
Het is heel fijn samenwerken met iemand zoals Jocelijn die veel expertise heeft en zich goed kan inleven in elke case afzonderlijk. Ze ziet heel snel hoe de strategie duurzaam bijgestuurd kan worden. Kan gemakkelijk processen optimaliseren en werkt hands on: betrouwbare, realistische en eerlijke benadering binnen elke situatie waarbij ze steeds met de klant meedenkt en waar People - Planet - Profit centraal staan.
Tatyana Vitalyova
BizBuro
Ik blijf onder de indruk van hoe je kennis, toewijding en drive blijft combineren. Dankzij jou zijn we nu gestart om duurzame initiatieven te integreren in onze bedrijfsvoering.
Dirk Mattys
ARXUS

De vrouw achter AXUDO

JOCELIJN

Leading by example, daar geloof ik in. Dus vertel ik graag in geuren en kleuren hoe ik omga met duurzaam ondernemen binnen AXUDO.

Want ja, ook als solo-ondernemer kan je bij elke overweging de meest duurzame keuze maken binnen je bedrijf.
In aflevering 33 van de Axudo-podcast hoor je er alles over!