Axudo

Over AXUDO

Fijn dat je hier bent, dat wil zeggen dat je ons toch graag wat beter wil leren kennen? 


Bij AXUDO geloven we erin dat duurzaam ondernemen de juiste weg is richting toekomst. We doen dat met enorm veel goesting, drive én overtuiging. 

Met plezier vertellen we je meer over wie er achter de schermen zit!

de vrouw achter axudo

JOCELIJN

Leading by example, daar geloof ik in. Dus vertel ik graag in geuren en kleuren hoe ik omga met duurzaam ondernemen binnen AXUDO.

Want ja, ook als solo-ondernemer kan je bij elke overweging de meest duurzame keuze maken binnen je bedrijf.
In aflevering 33 van de Axudo-podcast hoor je er alles over!

+ 35 ondernemingen op duurzame weg

lees je mee?

BLOG

Van wist-je-datjes tot cold hard facts. Van nieuwe wetgeving tot inspirerende verhalen van andere ondernemers. Van gerealiseerde projecten tot mooie vermeldingen in de media.

De Axudo blog leeft, en wordt regelmatig aangevuld met informatie die heel nuttig voor je kan zijn. Of entertainend , dat ook. Maar steeds met duurzaam ondernemen in het hart van elk artikel.

Het eco-systeem van Axudo

Want ik doe het niet allemaal alleen. Samenwerken geeft immers vleugels én is heel wat gezelliger dan in je eentje alles bol te werken.

Door de jaren heen heb ik rondom mij een team opgebouwd van gepassioneerde mensen die allemaal een stukje van Axudo voor hun rekening nemen. 

Ik stel ze hieronder graag aan je voor!

Leen Bryssinckx

FlowBuro

Virtueel assistent

Leen ondersteunt ondernemers met hun online onderneming. Aanpassingen van een website, opstellen van nieuwsbrieven, sociale media en automatisaties neemt ze allemaal voor je uit handen. 

Een pro-actieve, technische én creatieve rechterhand.

Emilia Cantero

Mixua

duurzame teambuildings & workshops

Emilia gelooft dat iedereen een positieve impact kan maken via haar/zijn levensstijl. Mixua is daarom opgericht om werknemers te inspireren en te motiveren rond duurzaamheid.

Dit via leuke Eco Tour teambuildings en zero-waste workshops.

Ann Alice De Schoenmaeker

ann alice

PODCASTMANAGER

Ann Alice helpt solo-ondernemers podcasten zonder gedoe en met een plan.
Door te ondersteunen bij het maken van de podcast en strategisch mee te denken en te plannen, zorgt ze ervoor dat de podcast werkt voor je business en dat je de juiste luisteraars (aka jouw ideale klanten) bereikt. 
 

Nick Peeters

SOUNDWIZARD

Geluidstechnicus

Nick is een Pro Tools geluidstechnicus met meer dan 25 jaar ervaring in audioproducties. Bij Sound Wizard produceren ze geluid voor radio, tv, broadcast, podcasts, evenementen, audiotours, e-learning, web-ads en voice casting & coaching in een zo goed als energieneutrale studio.

Kelly Van Meldert

PIT & CO

Businesscoach

Kelly helpt ondernemers om hun missie te realiseren en een bedrijf uit te bouwen naar hun hart. Eentje waarin mensen, werkgeluk en impact belangrijk zijn.

Heart Rocking Organisations noemt ze dat. Check ook haar podcast hierover!

Tatyana Vitalyova

BizBuro BV

Subsidieadvies

Tatyana geeft advies aan kmo’s en grote bedrijven bij het zoeken naar financiering voor hun business en projecten.

Daarbij maakt ze hen wegwijs in het aanbod van subsidies, helpt ze bij de aanvraag en begeleid hen bij de implementatie. 

Veerle van Caneghem, copywriting Tekstappeal

Veerle Van Caneghem

TEKSTAPPEAL

Copywriting

Als geschreven stem van bedrijven en ondernemers tilt Veerle je bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau. Je kan bij Veerle terecht voor eindredactie, copywriting en vertalingen van blogartikels, webteksten, nieuwsbrieven, sociale media, interne en externe communicatie.

Tekstappeal is de partner in crime voor duurzame communicatie.