Axudo

Axudo podcast

Podcast aanbod

Sterk bezig met duurzaam ondernemen? Dat horen we graag!

Axudo heeft als missie bedrijven te inspireren en activeren om maatschappelijk verantwoord of duurzaam ondernemen te verankeren in hun DNA.

En daarover laten we inspirerende ondernemers zoals jij aan het woord in onze podcast.

DE PODCAST

Om andere bedrijven rond duurzaamheid te inspireren maken we de podcast “duurzaamheidsinspiratie met Axudo” waarmee we in 2022 genomineerd werden voor de Belgian Podcast Awards (Frank Deboosere was iets populairder dan Axudo en won de award uiteindelijk).

We zetten daarbij niet in op “de grote namen” maar op ondernemers en/of medewerkers die er mee aan de slag gaan. Zo kunnen anderen geïnspireerd geraken vanuit de boodschap dat het niet allemaal zo groot moet zijn, maar dat je gewoon start met kleine stappen. 

En die kleine stappen die veroorzaken een rimpeleffect en voor je het weet zit duurzaamheid in het DNA van je bedrijf.

 

Beluister hier alvast een aflevering

OOK TE GAST ZIJN?

Wij vertellen graag mee jouw verhaal

Wij vinden het super interessant om jullie verhaal naar buiten te brengen, wat denk jij ervan? Jullie kunnen de opgenomen aflevering ook gebruiken voor jullie eigen social media en marketing en zo op een vernieuwende manier jullie verhaal naar buiten brengen!

Om een professioneel resultaat te garanderen, wordt de podcast opgenomen in een podcast studio. Een goede geluidskwaliteit is daarbij onontbeerlijk. De studio ligt in Breendonk, je kan hier al eens een kijkje nemen.

De opname zelf laten we zo spontaan mogelijk verlopen, al doen we wel eerst een kort intake gesprek. Voorbereiding is niet nodig, we definiëren samen wat we willen gezegd hebben in de podcast en ik leid het gesprek in goeie banen zodat alles ook gezegd raakt! Na de opname worden er shownotes voorzien als korte samenvatting, ook deze worden ter jullie beschikking gesteld. Ook social media posts om de podcast te promoten zullen niet ontbreken!

Wat denk je, zullen we samen jouw verhaal naar buiten brengen?

Knoop doorgehakt?

Yes! We gaan er mooie aflevering van maken samen. Stuur me nog even een mailtje en dan horen we elkaar snel!