Wil jij impact maken met je bedrijf ? Wil jij meer dan winst maken alleen? Wil je naast de bedrijfscijfers ook werk maken van een duurzame relatie met je medewerkers, je klanten, je leveranciers en de andere stakeholders van je bedrijf? Wil jij je impact op de planeet reduceren?

Dan zit jij bij Axudo op de juiste plaats! Wij willen samen met jou en met kleine maar concrete stapjes de wereld verbeteren en verduurzamen. Hoe begin je daar nu aan?

Weet je nog maar heel weinig over duurzaam ondernemen? Dan kan je je laten inspireren.
Weet je er al wat over, maar kan je nog een duwtje in de juiste richting gebruiken? Dan kan je met ons een workshop inplannen om de duurzaamheid van jouw bedrijf te ontdekken.
Ken je je richting al maar zoek je hulp om die eerste stappen te zetten? Dan gaan we op maat van jouw noden concreet en pragmatisch aan het werk. We transformeren je bedrijf naar een duurzamere onderneming met kleinere en grotere acties op korte en lange termijn.
Wil je meer op regelmatige basis geïnspireerd worden? Of wil je iemand die geplande acties in je bedrijf opvolgt en verder uitwerkt? Dan kunnen wij jou ook helpen. Wij nemen de taak op van duurzaamheidscoach in jouw bedrijf. Op die manier kan jij de duurzaamheid in je bedrijf verankeren.
Heb je een specifiek project voor ogen en zoek je iemand die de handen uit de mouwen steekt? Dan nemen wij het werk uit je handen gaan aan de slag! Vergroot zo jouw impact!

Hoe kunnen wij jou helpen? Laat het ons weten. Boek hier een digitale koffie