In 1991 is Cronos Groep opgericht voor en door technologie mensen met de uitdrukkelijke bedoeling om die mensen te helpen doorgroeien indien gewenst tot en met het ondernemerschap toe. Ondertussen is dit mission statement verbreed en is de groep verrijkt met mensen uit de creatieve sector die goed communiceren met de ‘business mensen’ en die perfect samenwerken met Cronos IT-mensen om tot de meest creatieve en technologisch beste oplossing voor klanten te komen.

De groep is dan ook continu op zoek naar creatieve, gedreven mensen en is altijd bereid te luisteren naar innovatieve ideeën van potentiële ondernemers.Om creatieve en gedreven mensen aan te trekken, wil Cronos zich differentiëren van de andere technologische bedrijven. De unieke structuur binnen Cronos, zorgt voor heel wat opportuniteiten.

Het Talent Navigation team richt zich specifiek op studenten en pas afgestudeerden. Om hen te laten kennis maken met de Cronos groep, organiseren we en nemen we deel aan allerlei events. We gaan daarbij met de studenten in gesprek, bekijken wat ze nodig hebben en proberen hen te inspireren in hun zoektocht.

Dit is een hele nieuwe manier van recruteren, Recruitment 4.0, en mijn bijdrage is hierin de volgende:

  • opzetten van het Talent Navigation team
  • stroomlijnen van de processen op een maatschappelijk verantwoorde manier
  • gesprekken voor om de studenten te inspireren en te helpen.