Axudo

CRONOS

Cronos groep is opgericht met de uitdrukkelijke bedoeling om mensen de mogelijkheid te bieden zich te ontplooien tot het ondernemerschap. Cronos medewerkers van verschillende deelbedrijven werken samen om tot de meest creatieve en technologisch beste oplossing voor klanten te komen.

De groep is dan ook continu op zoek naar creatieve, gedreven mensen en is altijd bereid te luisteren naar innovatieve ideeën van potentiële ondernemers. Om creatieve en gedreven mensen aan te trekken, wil Cronos zich differentiëren van de andere technologische bedrijven. De unieke structuur binnen Cronos, zorgt voor heel wat opportuniteiten.

Ik vervul hier twee opdrachten:

Enerzijds maak ik deel uit van het Talent Navigation team, dat zich specifiek richt op studenten en pas afgestudeerden. Om hen te laten kennismaken met de Cronos groep, organiseren we jaarlijks een hackathon (waar zo een 600 studenten op af komen). We gaan daarbij met de studenten in gesprek, bekijken wat ze nodig hebben en proberen hen te inspireren in hun zoektocht.

Anderzijds ben ik de trekker van het MVO Cronos team, een bottom-up initiatief waarbij we de duurzaamheidsinitiatieven wijdverspreid in de Cronos-deelbedrijven verzamelen op een (interne) website en zo in de spotlight zetten. Het doel hiervan is de andere bedrijven te inspireren en van elkaar te leren!

Misschien vind je dit ook interessant:

RMDY

RMDY RMDY was op zoek naar een plan van aanpak omtrent duurzaamheid. We hebben samen...

Lees meer

Hackathon

HACKATHON 14 APRIL 2022 Op 14 juli 2022 organiseerde Jocelijn van Axudo samen met Elke...

Lees meer

Cronos

CRONOS Cronos groep is opgericht met de uitdrukkelijke bedoeling om mensen de mogelijkheid te bieden...

Lees meer

DocWriter

DOCWRITER Stefaan van DocWriter is een door en door duurzame man, zowel privé als professioneel....

Lees meer