Hack The Future event in Antwerpen

Duurzaamheid was het thema van de jaarlijkse Hackathon “Hack The Future’ , die reeds voor de 9de keer georganiseerd werd door Cronos Group. Axudo ondersteunt Cronos Groep in deze Hackathon, o.a. met expertise rond duurzaamheid! 

Deze hackathon ging door op 15 en 16 november in de Handelsbeurs in Antwerpen. Maar liefst 620 studenten werden uitgenodigd om één van de 25 uitdagingen rond duurzaamheid aan te gaan. Een duurzame goodie bag met o.a. een dopper drinkfles, vegetarisch eten, een goede ligging t.o.v. het openbaar vervoer, we deden er alles aan om de ecologische voetafdruk van het event te verkleinen.

Volledig reduceren is ons niet gelukt, daarom dat Cronos Groep de voetafdruk van dit event wil compenseren door 3000 m2 bos aan te planten! Van een voorbeeld gesproken. Ook Axudo zet zich in om Vlaanderen verder te bebossen. Over mijn keuze om mijn relaties dit jaar een écht groen eindejaarsgeschenk te geven, lees je meer in een volgende blogpost. Ik hoop je alvast te kunnen inspireren om ook stil te staan bij die overload aan kaartjes, cadeaubons en pakjes rond deze tijd van het jaar. Want het kan dus ook op een andere manier!

Organiseer jij ook een groots event? Zoek jij hiervoor een partner met een expertise in duurzaamheid? Neem gerust contact op en dan bekijken we samen wat ik voor je kan betekenen.

You Might Also Like